in

Tohle si budou dlouho pamatovat! 10+ lidí a jejích faily.

reddit.com reddit.com
Reklama

Jsou situace v životě, které si nenaplánujete a které, jak se tak říká, nevymyslíte. Tedy naplánovat si je můžete, ale osud bude proti vám a nakonec to dopadne tak, jak jste to nečekali a často takovým způsobem, kterým jste to fakt nechtěli. A pokud to je něco, co se dá jednoduše napravit, tak můžete ještě být rádi. Pojďme se každopádně nyní na pár takových situací, které si dopředu vážně nenaplánujete, podívat!

1. Těšil jsem se na pořádnou porci polévky.

Předtím, než si cokoliv nandáte na talíř, tak nemusí být od věci talíř jen tak zběžně zkontrolovat, jestli je v pohodě. Zvláště u starších kousků se totiž může stát toto.

2. To si pochutnám.

Měl jsem chuť na domácí skořicové šneky, tak jsem si je zkusil udělat. Asi jsem je tam nechal moc dlouho, to co vzniklo radši nechám bez komentáře.

3. Byla hluboká noc.

Jednou ve tři hodiny v noci, kdy všichni spali jsem chtěl na půl hodiny vyjít ze svého pokoje. Nyní asi budu muset počkat do rána.

4. Jenom decentně.

Když děláte maso na pánvi, tak byste ho vždy měli trochu osolit. Můj dávkovač soli však nejspíš nepochopil význam slova “trochu” a nasypal mi tam takovouto hromadu.

5. Vejce v mikrovlnce příště raději ne.

Vejce se dají připravit na spoustu různých způsobu. Jde to i v mikrovlnce, ovšem postup přípravy je trochu složitější a pokud ho podceníte, může to dopadnout následovně:

Reklama

6. Mrkev vs. nůž.

Souboj mrkve a nože musí mít na první pohled jasného vítěze. Ovšem ne v tomto případě, kdy byl nůž asi už trochu “jetej” a mrkev jednoznačně zvítězila.

7. Zapomněl na jednu podstatnou maličkost.

Řidič kamionu čekal, až jeřáb předělá kontejner, který převezl do přístavu, na loď. Zapomněl však na jednu docela podstatnou věc – odjistit kontejner ze svého kamionu.

8. Koho jsem si to sakra vzal…

Moje manželka právě udělala tohle…já teďka tak přemýšlím, s kým jsem se to sakra oženil. Má v sobě asi trochu psychopata a já si toho nevšiml.

9. Boty také ochutnají.

Upustil jsem talíř se svojí malou pizzou a část náplně mi vyprsknula na moje nové boty. No co, snad budou rády, že jsem jim také dal ochutnat.

10. Takto jí můj kamarád banány.

Při normálním způsobu jezení by si nejspíš připadal, jako by měl opačnou sexuální orientaci, ale i tak je přeci jen trochu lepší způsob banán odlamovat ručně, to zase tak těžké není.

11. Bude o jednu porci méně.

Že se omáčka vylije se vám nemusí stát jenom na rozpálené plotně. V tomto případě Mohlo za vylití auto, ale také neopatrnost majitele, že hrnce nějak nezajistil.

12. Už byste tam v životě nešli.

Pokud by se vám něco takového stalo v druhém patře nějakého domu, pravděpodobně už byste tam asi nevkročili. Kdo to sakra mohl takhle postavit?

 

Některé plány zkrátka nevyjdou podle našich představ. Můžeme se snažit sebevíc, ale jakmile je vesmír proti nám, nezmůžeme vůbec nic. Na druhou stranu se z toho někdy můžeme i poučit, protože častokrát se to dá vymyslet i lépe!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama