in

Harry a Meghan brzy na Netflixu? Dokument o životě za zavřenými dveřmi!

twitter.com
Reklama

Dění okolo královské rodiny sleduje snad každý z nás. Člověk nemusí ani bydlet v Anglii, aby se k němu všechny události této nejsledovanější rodiny dostaly a obzvláště, když se jedná o nějakou tu pikantnost, jako byl například odchod Harryho a Megan ze “služeb” královny. A jak se zdá, nyní budeme mít komplexní informace doslova ze zákulisí!

1. prosince 2022 uvedl kanál Netflix na svém Twitteru oficiální trailer k dokumentu s názvem Harry a Meghan. Bylo to poměrně velké překvapení, protože se o žádném takovém filmu moc předtím nemluvilo a najednou tu k němu máme i trailer.

V krátké upoutávce můžeme vidět soukromé fotky a útržky videí, které nikdy nebyly nikde zveřejněny. A jak to tak i vypadá, tajností a normálně nepřístupného obsahu ze soukromí královské rodiny bude v tomto dokumentu více než dost.

Video začíná dotazem: „Proč jste vůbec chtěli udělat tento dokument?” „Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi. Musel jsem udělat všechno pro to, abych ochránil svou rodinu,“ odpoví Harry, díky čemuž vyvolá v diváku touhu po odpovědích. Celá upoutávka pak končí slovy Megan „Když jde o tak hodně, nemá větší smysl slyšet ten příběh od nás?“

Datum premiéry Netflix ještě neprozradil. Údajně by se ale mělo jednat o druhý týden v prosinci. Pokud tedy máte královskou rodinu a všechny tajemství kolem rádi, rozhodně se nezapomeňte dívat! Věříme, že nám tento dokument všem vyrazí dech.

Tématem jsme se inspirovali z idnes.cz a novinky.cz

Reklama