in

Osud je pěkně vypekl! 10+ lidí a jejich smůla.

reddit.com reddit.com
Reklama

Ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným. Jako dobrý příklad toho poslouží písemky a testy ve škole. Pokud se student na písemku připraví a naučí se vše, co má, má rozhodně větší šanci uspět než student, který se na to ani nepodíval. Ne vždy to však platí, svojí roli může sehrát i stres, schopnost dané látce porozumět atd., je pravdou, že spoustu studentů určitou látku zkrátka nepochopí a ani žádné doučování jim nepomůže. Osud zkrátka někdy stojí proti nám a to platí ne jenom ve škole, ale i ve všech oblastech života, což dobře demonstrují i následující fotky, kdy osud autorům určitě nehrál do karet!

1. Tak dneska už asi neodjedeme.

Jak se něco takového vůbec může stát u SUV? Autu, které by mělo být uzpůsobené na jízdu v terénu, se prostě jen tak zlomí kolo na parkovišti.

2. A už zase prší.

Toto se stane v mém autě vždy při silném dešti. Nevím sice, kudy to tam teče, ale nejspíš by to už chtělo nějaký novější model.

3. Tomu se říká záchrana.

Záchranné práce těchto kabelů odvedená na jedničku. Sice mi teď nejde elektřina ani internet, ale hlavně, že strom nespadnul až na zem.

4. Dnes mě čeká zkouška.

Kdy jindy se mi zlomí brýle, než v den zkoušky? Ano, mám náhradní, ale ty jsem si samozřejmě nezabalil sebou, protože co by se asi tak mohlo stát.

5. Lékárnička nad sporákem není dobrý nápad.

Moje manželka omylem upustila lahvičku s léky na kašel přímo na sporák. Kdyby lékárnička nebyla nad ním, nejspíš by se to nestalo.

Reklama

6. Zbytek bude určitě super.

U mé pravé boty se rozlepila podrážka přímo během koncertu, kde se i tancuje. očekávám tedy, že zbytek koncertu si opravdu užiju.

7. Zaplatil jsem navíc 40 dolarů.

Když jsme mluvili o příplatcích za výběr sedadla v letadle, tak tento zákazník si připlatil 40 dolarů, tedy skoro tisícovku za sedadlo u okna. Samozřejmě si dostal to, kde zrovna žádné okno není.

8. Nový dodavatel rukavic.

Naše laboratoř začala objednávat gumové rukavice od nového dodavatele a takto dopadla hned první, kterou jsem si od nich nasadil. Vraťte nám zpátky starého!

9. Dnes jsem viděl UFO!

Přesně to jsem si v první chvíli pomyslel. Hned na to jsem si však všimnul, že mi uletěl deštník a detailnější pohled mě utvrdil v tom, že je to on.

10. Během čtyřhodinového letu.

Bohužel, pokud například letíte sami nebo si sedadlo nevyberete, abyste ušetřili a necháte si to, které vám je vybráno, můžete mít tu smůlu sedět vedle někoho, kdy to nemusí být moc pohodlné.

11. Příště s menší sílou.

I tohle se může stát, pokud sfouknete svíčky moc silně. Obzvlášť, pokud jich je víc vedle sebe, jako to bylo v tomto případě.

12. Tohle uklízet nechcete.

V noci poprvé sněžilo a hned na to opadal celý strom během chvíle. S něčím takovým asi nikdo dopředu nepočítá.

 

Někdy se nám smůla lepí na paty a neuděláme s tím vůbec nic. Jediné, v co doufáme, že další den nám vyjde lépe. Všechno zlé je však k něčemu dobré a i takové události nám mohou poradit, co máme příště udělat lépe.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama