in

Čestmír Mázl opět ordinuje!

instagram.com
Reklama

Milovíci seriálu Ordinace v Růžové zahradě 2 se od jejího pokračování na webu voyo.cz dočkali opět dalších zvratů. Návrat Čestmíra Mázla, samovolný potrat Táni Márové a myšlenky na adopci a mnoho dalšího nám nové díly nabízejí.

Ti, kteří ordinaci pravidelně sledují, jistě znají všechna tato jména. Čestmír Mázl v podání Petra Rychlého se vrátil po náročném období v cizině, kde ho držel gang. Údajně ho nutili provozovat zakázané gynekologické služby. Z chování Čestmíra a jeho agresivních výbuchů je více než jasné, že není po psychické stránce úplně v pořádku. I přesto se ale vrátil do lékařského křesla, kde se hned první den stala chyba. Během porodu, který vedl právě Mudr. Mázl, se z ničeho nic dostal do šoku a pacientku nechal málem vykrvácet. Naštěstí celou situaci zachránil Mudr. Brabec. Alena, manželka Čestmíra mu stále nedokázala říct o její lásce s Ondřejem. Jak Čestmír tuto informaci přijme?

Jiné problémy řeší pár Táni Márové a Leoše Máry. Po tom, co se starali o malého Pavlíka, miminko, kterému zemřela maminka, přichází jedna rána za druhou. Když už se zdá, že Pavlíka budou moci adoptovat, přihlásí se o něj jeho biologická babička, která o něj ze začátku vůbec nejevila zájem. Musejí tedy Pavlíka babičce odevzdat a to stojí Táňu hodně sil. Poté co zjistí, že čeká miminko, se zdá, že by se vše mohlo srovnat. Nicméně bohužel i o toto miminko Táňa přijde. Vrací se jí tak její trauma ze začátku série, kde přišli s Leošem Marou o svého syna při tragické autonehodě. A tak se začíná sama zajímat o adopci i přesto, že Leoš s tím nesouhlasí.

Celkem úsměvné situace nám nabízí opět legendární Bobo Švarc, který se velmi zajímá o ředitelku nemocnice Darinu. Přátelí se s Vilíkem a jeho rady na jeho účet mu mohou velmi pokazit vztah s vrchní sestřičkou Evou v podání Patricie Pagáčové.

Jak to nakonec dopadne s Táňou a Pavlíkem? A jak to bude s Čestmírovou agresivitou dál? Sledovat nové díly můžete na Voyo.cz

Inspirovali jsme se na voyo.cz

Reklama