in

10+ tajemných fotek, ze kterých budete nervózní!

reddit.com reddit.com
Reklama

Asi nemá cenu se ptát, jestli věříte na paranormální jevy, protože důkazů o nich je více než dost. Zeptáme se spíš na to, jestli jste se nimi někdy setkali. Alespoň jednou za život se s nevysvětlitelnými úkazy a událostmi setká většina lidí. Nejčastěji jsou to různé zvuky či stíny a lidé si je často spojují se svými již zemřelými příbuznými. Na jednu stranu je to zajímavé, na druhou stranu to však v lidech může vyvolat strach, nervozitu a úzkost. Podobně na tom jsou i dnešní fotky, které sice nejsou paranormální (ve většině případů), ale mají dostatečné grády na to, aby vám způsobily nervozitu!

1. Co to je za světla?

Jelikož v popředí jsou dvě kočky, napovídá nám to, že se jedná o kočičí oči. A že jich tam je teda opravdu hodně.

2. Stahují se mračna.

Taková obloha již na první pohled věští, že nejspíš bude bouřka. Někteří lidé se bouřek bojí, ale jiní je mají rádi a rádi je pozorují. Do které skupiny patříte vy?

3. Krásná panoramata.

Zkusil jsem vyfotit Eiffelovu věž a okolí s režimem panorama a takto to dopadlo. Vypadá to, jako kdyby byla ožralá. 😀

4. Chtěli byste tam být?

Takový výhled má babička z jednoho jejího okna. Fotka je focena v moment, kdy bylo moře trochu rozbouřené a byla z toho menší povodeň.

5. Můj snoubenec se obléká.

Tuto fotku jsem vyfotila v moment, kdy si navlíkal mikinu. Vypadá to lehce strašidelně, Jako kdyby tam stál nějaký duch.

Reklama

6. Když se kaktus rozloží…

Jelikož některé bodliny se nerozloží, může to pak vypadat takhle. Zvláštní, ale zajímavé zároveň a může posloužit jako dekorace.

7. Máme tu problém.

Všimnul jsem si, že se něco prokousalo skrze mojí popelnici a hned na několika místech. Vypadá to nejspíš na myši či potkany.

8. Nový nájemník?

V naší vyřezaná dýni si svůj domov našel tento pavouk. Doufám, že je neškodný, i tak jsem se toho ale leknul.

9. Super výhled!

Ta okna musí být opravdu kvalitní, když vydrží i takový tlak vody. Jak dlouho po pořízení fotky podle vás ještě vydržely?

10. Tajuplné oči…

Lidem se zorničky rozšíří například ve tmě nebo po užití některých drog. Zorničky kočky se však ve tmě mohou rozšířit víc, než ty lidské, takže tato nejspíš z nějaké tmy zrovna přišla.

11. Fotka z roku 1974.

Na této fotce je vidět moje máme v dětských letech a Santa Klaus. Určitě to bylo fajn, ale fotka vypadá přinejmenším trochu strašidelně.

12. Jenom jedno okno.

Když si uvědomíme fakt, že se jedná o opuštěnou nemocnici, tak tento zážitek musel být poměrně děsivý i z této dálky. Byli to nějací průzkumníci, nebo je vysvětlení nějaké hlubší?

 

Co na takové fotky říkáte? Je pravda, že některé z nich skutečně působí dost děsivě, i když to možná nebyl jejich původní účel, ale povedlo se to tak. Hlavně ty, které v sobě mají náznak paranormality!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama