in

Sekáče, bazary a jejich poklady! 10+ skvělých úlovků.

reddit.com reddit.com
Reklama

Second handy, neboli sekáče a bazary s oblibou využívá mnoho lidí po celém světě. Za několik desítek až stovek korun zde můžete pořídit oblečení, nábytek, sportovní příslušenství atd., které jsou stále v super stavu a zdaleka nejsou na hranici životnosti, ačkoliv cena za nové kusy může být i několik tisíc. Podívejme se nyní na několik super úlovků z druhé ruky, se kterými se jejich kupci jednoduše museli pochlubit!

1. Drahá kabelka za cca 60 Kč.

Kabelka italské značky Ferragamo, nové kusy stojí desítky nebo i stovky tisíc Kč. Dlouho jsem si zjišťovala, jestli se nejedná o padělek, ale vypadá to, že ne!

2. Ray-Ban za 75 Kč.

Sluneční brýle značky Ray-Ban také nejsou úplně levné, tento konkrétní kousek se nový prodává za téměř 4000 Kč. Celkem rozdíl oproti 75 Kč.

3. Super podzimní kabát.

Tento stylový fialový vlněný kabát jsem koupila pouze za 300 Kč, což je cena, za kterou jsem ho tam nemohla nechat. Je opravdu skvělý.

4. Co to je za košile?

Když se podíváte pozorněji, tak zjistíte, že to nejsou košile, ale tácky na jídlo. Na první pohled je to však téměř nerozeznatelné.

5. Růžová nebo fialová?

U této ledvinky značky Diesel sice nelze jednoznačně říct, jestli je růžová či fialová, ale vypadá stylové a za cenu přibližně 150 Kč se rozhodně vyplatí.

Reklama

6. Byl úplně nový.

Občas můžete narazit i na zela nové kousky ještě s visačkou, jako třeba tento černý kožený kabát, který stál pouze 50 Kč.

7. Proč ne!

Keramická socha psa zmalovaná všemi možnými barvami může sice někomu přijít jako kýč, ale pokud jí dáte na vhodné místo, určitě sem zapadne.

8. Vzpomínka na dětství.

Tento kufr trochu připomíná květinové ubrusy u babičky na stolku, případně kabelky a batohy, které jsme si jako děti vybarvovali. Klidně by to mohl být jeden z nich!

9. Všechno ze sekáče!

Stylové a líbivé outfity.

10. Každý za 25 Kč.

Kruhová malovaná sklíčka, sice malé, ale sympatické dekorace, které se dají pověsit kamkoliv. jedno vyšlo na dolar, tedy zhruba 25 Kč.

11. Skvělá lampa!

Plně funkční lampa ve tvaru obří perly v mušli, to je vskutku skvělá věc. Navíc za cca 125 Kč je to něco, u čehož byste také asi neodolali a koupili byste si to.

12. Skříňka pro milovníky staromódního.

Tuto skříňku si určitě zamilují všichni, kteří mají rádi retro a vintage styl. Za cca 1250 Kč mít takovou skříňku v takovém stavu, to za to skutečně stojí.

 

Co vy a sekáče/bazary, navštěvujete také tyto obchody se zbožím z druhé ruky? Pokud ne, tak po zhlédnutí těchto fotek tam možná zavítáte, protože jak jste mohli vidět, člověk tam často může objevit i něco, co by ani sám nečekal!

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama