in

10+ fotek jako důkaz, že náš život může být velmi překvapivý!

reddit.com reddit.com
Reklama

Osud nám během naší cesty životem neustále servíruje různá překvapení. Zatímco některá nejsou úplně milá a patří do kategorie těch, které bychom nejradši úplně vymazali, některé nám naopak můžou změnit život k lepšímu a nejlépe, když je tato změna trvalá. Dnes se podíváme spíš na taková menší překvápka, která bychom neřadili ani do jedné kategorie – jsou jednoduše spíše neutrální, nicméně jsou přesným důkazem toho, že na ně můžete narazit i v takových situacích, kdy to vůbec nečekáte!

1. První sníh je tady!

To, jak tato vločka přistála na vlasech mé přítelkyně je super. Navíc jak možná víte, žádná vločka není úplně shodná s jinou a i tato tedy nebude mít kopii.

2. Jdete po ulici, ale najednou…

…vidíte toto. Nejspíš by vás tolik nepřekvapilo, kdybych jich byl celý karnevalový průvod, ale že jsou jenom dva? Možná v nějakém takovém průvodu šli, ale ztratili se.

3. Chtěli byste takové auto?

Auto vyrobené ve stylu Buráka z populární kreslené pohádky Auta zaujme každého na první pohled. Hlavně, když se jednalo o takovou všemi oblíbenou postavu.

4. Kde jsou ty brýle?

Jo aha, tady jsou. Nejspíš takhle nějak vypadala reakce u těchto poměrně dobře zamaskovaných brýlí, když si jich majitel konečně po pár sekundách všimnul.

5. Pes jako papoušek.

Většina lidí jsou zvyklí své psy na veřejnosti mezi lidmi vodit na vodítku, u menších plemen pak někteří využívají například speciální tašku. Ale mít ho takto na ramenu, to je vskutku unikátní.

Reklama

6. Že by syn pilota?

Mít letadlo na zahradě jako dům na stromě, chce odvahu, ale v tomto případě se to vyplatilo a vypadá to skvěle.

7. Pěkná prodloužená verze.

Cadillacy jsou známy jako poměrně dlouhé automobily i v případě dvojdveřových variant, zde se však někdo rozhodl si z toho ještě udělat limuzínu.

8. Perfektně vyrovnané.

Tato kočka poměrně připomíná známý symbol jing jang. Vícebarevné kočky nejsou žádná výjimka, ale tato má styl! Škoda jen, že za to může slunce.

9. Co to má být?

Opravdu zvláštní socha se nachází ve městě Stanford. Je to něco mezi antickým sloupem a červem a vymyslet jí, to chtělo opravdu kreativního ducha.

10. Na výletě v Londýně.

Holubi jsou na lidi zvyklí a i když si je většinou nepouští úplně k tělu, v tomto případě je to přesný opak a rozhodl se, že si sedne na rameno této holky.

11. Moje ruka vs. ruka mého kamaráda.

Skoro by to vypadalo, jako porovnání dětské a dospělácké ruky, ale jediný faktor, který zde rozhoduje, je rozdílná výška. Ten rozdíl však není tak znatelný jako u rukou.

12. Pavouk jdoucí po vodě.

Že některé druhy hmyzu dokáží chodit po vodě je celkem známá věc, i tak to ale dokáže člověka vždycky fascinovat,.. zvlášť, když se jedná o pavouka.

Tentokrát to bylo opravdu výživné. Která z těchto fotek vás překvapila nejvíce? Všechny však stojí minimálně za uznání, že se to vůbec podařilo vyfotit. Ne vždy si to člověk totiž může uvědomit a ve vteřině to může zmizet.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama