in ,

Tohle jste určitě nečekali! 12 tak trochu šokujících fotek.

reddit.com reddit.com
Reklama

Za jediný den se nám přihodí nespočet různých situací, z nichž některé jsou zcela běžné, rutinní a ihned víme, jak se zachovat. Některé už tak běžné však nejsou. Může jít například o různé těžké úkoly v práci či ve škole, které mohou zaskočit i zkušené a většinou musíte dát hlavy dohromady, abyste přišli na řešení. My si dneska však ukážeme takové, které jsou poměrně bizarní a dalo by se říct, že i šokující, protože něco takového by vás nejspíš nenapadlo!

1. Nedali to tam špatným směrem?

I když to tak na první pohled může vypadat, tak tato lžička je poměrně stará, více než sto let, a slouží ke krmení dětí – docela chytrý způsob.

2. Líbí se vám to?

Jo, když už chcete mít brouka, tak se vším všudy. Zrovna k tomuto modelu se tato kole hodí asi nejvíc, nicméně oproti jiným působí až moc nevinně a spíš to připomíná hračku.

3. Všude samá temnota.

Možná se zdá, že tato fotka je upravená ve photoshopu, ale opak je pravdou. Úplně černý mrak, který se odráží na vodní hladině a výsledkem toho je děsivý a ponurý ráz.

4. Podzim, jak má být.

Viděli jste už někdy více podzimní prostředí, než je toto? Skoro to vypadá, jako by to bylo přibarvené tak, že to takto vidí člověk pod vlivem určitých látek.

5. To si takhle jdete po ulici…

A najednou vidíte dům, který vypadá skoro stejně, jako vaše boty. Sice se trochu liší vzory, nicméně i tak je ta podobnost vysoká.

Reklama

6. Obří aspirin!

Kdyby tento prášek byl skutečný, tak by vám možná vystačil na celý život. Rozhodně to však není špatné jako námět na dort.

7. Proč jsou v kleci?

Sůl a pepř jsou potřeba pořád, proto asi není úplně špatný nápad je dát do klece. Pozor ovšem, aby neutekli vrchem.

8. Na první pohled divná vidlička.

Ovšem když se podíváte pozorně, tak zjistíte, že je to vlastně vidlička a nůž v jednom. Tohle musel vymyslet opravdový génius!

9. Jedou si jak páni.

Chevrolet Corvette a Lamborghini nejsou auta, která by díky svojí ceně byla úplně běžná, nicméně pokud je potkáte takto za sebou a ještě se stejným vzorem, je to opravdu unikát.

10. A největší paradox?

Největší paradox je ten, že raci a většina dalších korýšů nemají vnitřní kostru, jejíž model je zde, ale vnější kostru neboli exoskelet, což je vlastně povrch jejich těla.

11. Hlavně správně zamířit!

Co myslíte, že může chytat chlap s lasem v koloně aut? Možná se jedná o únosce, kteří se tímto snaží lapit svojí oběť, ale kdo ví.

12. Nějaký druh robota?

To ani ne, ale jedná se o tréninkovou figurínu pro zubaře. Vypadá to však lehce strašidelně.

 

Když se říká, že některé věci zkrátka nevymyslíte, tak u těchto fotek to platí dvojnásob. Zvláštní a někdy až nepochopitelné, například chlapíka s lasem v koloně byste asi opravdu nečekali, ani na západě Spojených Států, kde toto kdysi bylo běžné.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama