in

Zajímavost: V hotelovém pokoji našli jednu kočku a pár hadů

novinky.cz
Reklama

Velice zvláštní případ řešila během pondělka Městská policie v Praze 3. Zaměstnanci jednoho z hotelů jim nahlásili nález kočky a hadů na pokoji. Nehledě na zákaz těchto mazlíčků v onom zařízení, se jejich majitelku nedařilo zastihnout. Přitom jí už měl končit pobyt. Zbývalo tedy jen zavolat policii, ale i pro ně to bylo překvapení.

O zapeklitém případu informovala v úterý mluvčí strážníků Irena Seifertová. Zaměstnankyně hotelu počkala na hlídku raději na recepci. Strážníci zjistili, že se v pokoji nachází také osobní věci majitelky zvířat. Zřejmě ještě měla v plánu se pro ně vrátit. Recepční si to ale nemyslela, proto je raději zavolala.

V pokoji našli černobílou kočku, která seděla na okně. Kromě ní však pokoj obývali také různí hadi. Nacházeli se například ve skříni. Zavolali tedy odchytovou službu, aby zvířata pochytali. Následně vyrozuměli pracovníka z odboru životního prostředí.

„Na hledání majitelky pak využili i sociální sítě a rodinné příslušníky, díky kterým se nakonec podařilo majitelku hadů kontaktovat. Pětatřicetiletá žena si následně zvířata zajistila a z hotelu se po vyrovnání účtu odstěhovala. Žádného protiprávního jednání se nedopustila,“ uzavřela Seifertová.

Nakonec všechno dobře dopadlo a majitelka se pro své miláčky vrátila. Zaměstnanci hotelu na ně však jistě budou ještě dlouho vzpomínat. A co vy? Vozíte si s sebou na hotel také své domácí mazlíčky?

Čerpali jsme z novinky.cz

Reklama