in

Video: Měla natočit žádost o ruku! Gravitace ale měla jiné plány…

facebook.com
Reklama

Pánové, představte si, že se dlouhé měsíce odhodláváte k jednomu z nejromantičtějších kroků vašeho života, koupíte prstýnek, naplánujete výlet a domluvíte si i člověka, který tento krásný moment vás a vaší drahé polovičky zachytí na kameru… Nebo máme říci – spíše nezachytí? 

Jak už chápete z nadpisu článku, celé vtipná situace vznikla okolo natáčení žádosti o ruku. Zamilovaný pár spolu stál na pláži, muž si povídal se svojí milovanou a snažil se něco najít v kapse. Vzápětí začíná nervózně přešlapovat a taky má proč. Z kapsy totiž vytáhl krabičku se zásnubním prstýnkem!

Jak ale taky můžeme vidět, očividně byl domluvený se ženou, která je celou dobu poblíž nich a s připraveným telefonem v ruce. Měla za úkol celý tento krásný okamžik natočit a jak už určitě tušíte, absolutně to nezvládla. Však se podívejte sami:

Už tak se po pláži díky písku obtížněji pohybuje a chuděra ještě k tomu zakopla. Gravitace se k ní však nezachovala absolutně vůbec fér, protože ji při snaze vstát a začít znovu natáčet, poslala opět k zemi.

Nevíme jak vás, ale nás by celkem zajímalo, co z celého momentu dokázala dotyčná natočit. Myslíme si, že kdyby někdo pustil obě dvě videa vedle sebe, tak by se mohlo jedna o velmi vtipnou scénu. A co říkáte vy na tento vtipný incident? Jak byste v ten moment reagovali?

Čerpali jsme z facebook.com 

Reklama