in

Láska v pořadu MasterChef! Kdo přiznal jiskření už od začátku?

instagram.com
Reklama

Kdo by čekal, že se ze soupeřů stanou spřízněné duše? A nebylo to v pořadu Love Island či Svatba na první pohled. Pár se dal dohromady v kulinářském pořadu MasterChef. Letošní řada bude ještě rozhodně zajímavá. Vyhrát může totiž pouze jeden a mohlo by se stát, že proti sobě budou zamilovaní vařit až do konce. Uvidíme. A o koho jde?

Soutěžící Vojta Urban a Alžběta Minaříková se do sebe ve skutečnosti zakoukali již předtím, než začali vařit. Nyní veřejně přiznali, jak to mezi sebou mají a odkryli část příběhu, jak k tomu došlo.

„Tak co, kdo z vás už to tušil? Šli jsme soutěžit a ze soupeře se stala spřízněná duše. Pořád nemůžeme uvěřit, že nám osud napsal takový příběh a jsme rádi, že se o něj s vámi můžeme KONEČNĚ podělit,“ oznámili společně na Instagramu.

Koukali po sobě navzájem už při prvním společném castingu. Betty prý chvilku přemýšlela, zda nemá mezi zuby kousek jídla, ale opak byl pravdou. Na kamery se přiznali až nyní, ale rozhodně to byla láska na první pohled.

Dokonce si jejich spolusoutěžící chvíli mysleli, že se do soutěže MasterChef přihlásili společně. Dohromady se ale dali až po společné večeři se všemi soutěžícími. Zřejmě se podávalo dobré i víno a ledy definitivně roztály.

Vojta je výživový a lifestylový kouč, vyhrál v roce 2019 cenu Muže roku a do soutěže se málem nepřihlásil. Dostal velmi zajímavou pracovní nabídku, nad kterou uvažoval. Měl se účastnit světové soutěže krásy Man of the World. Nakonec se rozhodl neletět a zůstat v Česku. Uvidíme, zda se mu to vyplatilo.

Jeden z porotců soutěže MasterChef Radek Kašpárek lásku mladého páru okomentoval slovy: “V dnešní době je vaření takový fenomén, že láska prochází žaludkem. A umím si představit, že dnešní moderní žena hledá nejenom muže, který jí ochrání, je pohodový parťák, zasměje s ním, ale přidanou hodnotou je, že umí uvařit dobrý pokrm.”

Přejeme oběma hodně štěstí v soutěži a hlavně společnou lásku, kterou našli. Ať se daří.

Čerpali jsme ze super.cz

Reklama