in

Novinka: Nejvlivnější slovenská influencerka zproštěna obvinění!

facebook.com facebook.com
Reklama

Třicetiletá Zuzana Strausz Plačková, která bývá označována jako slovenská Paris Hilton, byla spolu s manželem Reném Strauszem od loňského září obviněna z obchodování s drogami. Generální prokurátor nyní toto obvinění zrušil. 

Kdo by přece jen netušil o koho jde, Plačková je slovenská influencerka, blogerka a playmate modelka. Je známá především svým životem plným luxusu, který ráda sdílí hlavně na Instagramu, kde má přes 850 tisíc sledujících. Než se začala věnovat sociálním sítím, mohli jste ji vidět v reality show Hotel Paradise.

Plačková s manželem byli loni v září obviněni z údajného založení zločinecké skupiny, výroby a distribuce drog. Stalo se tak po rozsáhlé policejní razii na západě Slovenska, kdy obvinili celkem 15 lidí. Influencerka se k tomu vyjádřila tak, že to přece nemá zapotřebí. Její firma Queen ZP si totiž v roce 2020 vydělala přes milion eur.

Manželský pár je nyní na dovolené v Turecku, avšak na zrušení obvinění generálním prokurátorem Slovenské republiky ihned reagovala na Instagramu slovy: “Asi tak.” Velmi se jí ulevilo nejen proto, že spolu s manželem čekají prvního potomka.

Plačková s manželem mají plný Instagram a také život luxusních dovolených, drahých aut, oblečení, parfémů, kosmetiky…. Sama Zuzana propaguje spoustu kosmetických výrobků a výživových doplňků. Má také svou vlastní značku oblečení. Tím, kolik mají peněz a jak luxusně si žijí se netají, právě naopak. 

Čerpali jsme z tn.nova.cz, novinky.cz

Reklama