in

Jste skutečně introvert? Těchto pár jednoduchých testů vám to řekne!

168.am
Reklama

Přemýšleli jste někdy o tom, jaký typ osobnosti máte? Podle statistik je většina lidí extrovertních a jejich oči hledí na vnější svět doslova dokořán, ale s detaily mají problém. Introverti jsou tou menší skupinou. Předpokládá se, že je pro ně snazší se soustředit, a tak se bez problémů vyrovnají s naším testem. Zvládne každý test vyřešit do 3 sekund? Výsledky najdete na koci článku.

1. Začněme něčím jednoduchým: najděte croissant.

168.am

2. Mezi medúzy je vzduchový balón.

168.am

3. Pokuste se najít šneka.

168.am

4. Tenhle je těžší: najděte knoflík.

168.am

5. Kde je motýl?

168.am
Reklama

6. Na tomto obrázku je šálek kávy.

168.am

7. Mezi listy se skrývá želva.

168.am

8. Najděte mezi rybami bonbón.

168.am

 

ŘEŠENÍ:

1. Croissant

168.am

2. Balón

168.am

3. Šnek

168.am

4. Knoflík

168.am

5. Motýl

168.am

6. Šálek kávy

168.am

7. Želva

168.am

8. Bonbón

168.am

Výsledek

Pokud jste tyto položky našli snadno a rychle, můžete se oficiálně označovat jako introvert. Máte jedinečné pozorovací schopnosti a víte, jak se soustředit a vidět i ty nejmenší detaily. Raději jste sami, než uvnitř hlučného party, a neradi dáváte najevo své emoce.

Pokud jste se při hledání předmětů nudili a ztratili trpělivost, pak jste pravděpodobně extrovert. Jste aktivní, vnímaví a emocionální lidská bytost. Je pro vás těžké zůstat na jednom místě. Rádi komunikujete s ostatními lidmi a víte, jak přilákat pozornost.

Pokud jste měli potíže, ale přesto jste prošli testem, jste ambivert – vzácný typ osobnosti. Jste člověk mnoha talentů, umíte se přizpůsobit různým prostředím a je pro vás snadné mluvit téměř se všemi.

Shodovaly se výsledky testu s vašimi očekáváními? Ukažte tento test svým přátelům a zjistěte, jaký typ osobnosti mají. A co vlastně vyšlo vám? Nám bohužel nebo bohudík, introvert.

Čerpali jsme z brightside.me a 168.am

Reklama