in

Co potřebuje alfa žena ve vztahu? 11 věcí, které od muže očekává!

imgur.com
Reklama

Na rozdíl od žen z kmene Amazonek je si moderní alfa žena dostatečně vědomá toho, že ve svém životě potřebuje muže. Sestavili jsme proto seznam věcí, které by muž měl vědět, pokud chce vybudovat vyvážený dlouhodobý vztah se silnou ženou. Ono to totiž není jen tak.

1. Dynamický životní styl

Alfa žena se neustále pohybuje. Nemůže zůstat v klidu a čekat, až její partner dohoní její intenzivní a dynamický životní styl.  Držte tedy krok s jejím tempem a budete v pořádku.

facebook.com

2. Nezávislost

Alfa žena hledá muže, který je absolutně nezávislý, a to jak po stránce finanční, tak po stránce psychologické. Musí mít zdravé ego a svůj vlastní názor, koníčky a přátele.

twitter.com

3. Pozitivita

Úspěch je krédem silné ženy a ví, že správný přístup je polovinou úspěchu. Snaží se rozveselit všechny kolem sebe a na oplátku si přeje to samé. Takže nechte své otravování u vchodových dveří, povzbuďte ji k jejím cílům a oslavte s ní, až tam dorazí.

twitter.com

4. Svoboda

Silné ženy hluboce oceňují jejich svobodu a opravdu si váží chlapů, kteří to respektují. Nemohou vydržet být jakýmkoli způsobem omezovány a nikomu to nedovolí.

twitter.com

5. Konstruktivní kritika

Pokud se silná žena chystá udělat chybu, její partner by ji měl říct, že pokud se bude chovat jako “kráva”, ať jej pak do toho nezatahuje. Protože to je to, co potřebuje. Alfa žena potřebuje jednou za čas zkrotit své ego.

pixabay.com
Reklama

6. Výzva

Tyto ženy chtějí být vyzvány. Chtějí soutěžit se svým partnerem intelektuálně, fyzicky a emocionálně. Každý den. Jinak se brzy začnou nudit a budou jim lhostejní. Její partner by měl být bojovník, který je dostatečně zabezpečený ve svých vlastních schopnostech, aby byl laskavý ve vítězství a racionální v porážce.

facebook.com

7. Smysl pro humor

Být neustále tou hlavní je těžké a stresující, a právě tehdy by její partner měl vědět, jak ji rozesmát. Očekává se, že ji bude inteligentně provokovat a ona mu to bude oplácet. Silná žena miluje sarkasmus.

imgur.com

8. Náklonnost

Alfa ženy jsou stále lidé. A co je důležitější, stále jsou to ženy. Nezávislé a ambiciózní, ale pořád ženy. Stále chtějí být milovány a být šťastné. Milují mazlení a oceňují, když jejich partner projevuje svou náklonnost.

pixabay.com

9. Důvěra

Stejně jako každá jiná dívka má alfa žena obavy, naděje a sny a chce být s mužem, kterému dokáže všechny tyto věci vyprávět a ukázat, jak může být zranitelná. Také raději důvěřuje svému partnerovi, než aby ho ovládala, protože se nechce zaseknout dramatem vztahu, ve kterém nelze muži věřit.

twitter.com

10. Parťák pro každou špatnost

Nejlepší podpora silné ženy v těžkých dobách je něco s ní dělat. Nezáleží na tom, jestli se jedná o plavání nebo seskoky padákem. Muž, který nejen respektuje její cíle, ale dosahuje je s ní, se perfektně hodí pro silnou ženu.

twitter.com

11. Nové obzory

Silná žena si uvědomí, že nemůže vědět všechno, ale snaží se. Potřebuje tedy partnera, který ji každý den něžně naučí něco nového – aniž by jí o tom přednášel. Za tímto účelem by se její partner měl vždy naučit něco nového sám a zůstat informován o všem, od atomové energie až po roztomilé memy kočiček.

twitter.com

Tak co pánové? Jste schopni si představit, že byste žili se silnou a dominantní ženou? Některým z vás to jistě zní dobře, ale mít po boku stejně silného jedince? To už je na uváženou, nemyslíte? Nicméně, ať už se zamilujete do kterékoli, doufáme, že vám naše poznatky pomohou.

Čerpali jsme z brightside.me

Reklama