in

Ti mají ale štěstí! Top 10 lidí a jejich objevy.

facebook.com facebook.com
Reklama

Pravděpodobně všichni jste už někdy zkoušeli své štěstí v loterii nebo alespoň u stíracích losů. Šance, že vyhrajete částku stejně vysokou či o něco vyšší jako tu, za který jste ticket či los koupili zas tak nízká není, ale na to, abyste si přišli na výhry v řádu stovek tisíc či dokonce milionů, na to už potřebujete pořádnou dávku štěstí. Tito lidé sice nevyhráli žádnou vysokou částku, ale po tom, co se jim stalo, by své štěstí měli určitě zkusit a pokud bude stejné, jako u událostí, co uvidíte na fotkách, přijdou si na pěkný balík!

1. Extra burák.

Většinou, když rozlousknete běžný burák, tak uvnitř najdete 2 oříšky. Jak ale můžete vidět, tak dotyčný měl opravdu velké štěstí!

2. Duble vejce.

Tak to se vážně jen tak nevidí! Myslíte si, že tato vejce snáší vždy jen jedna a ta samá slepice nebo čím to může být způsobené?

3. Těhotná paprika.

Kdyby v sobě měla papriku stejné barvy, tak bychom se tomu ani tolik nedivili, ale jak je možné, že červená paprika má v sobě zelenou papriku?

4. To bylo o chlup!

Majitel tohoto auta měl vážně z pekla štěstí! Kdyby ten strom nebyl tak tvarovaný, tak má po autě. No,.. jistě je, že už nikdy nezaparkuje pod žádným autem.

5. To je výhra!

Meloun bez semínek je opravdová výhra! Ne každého totiž baví semínka plivat ven nebo je jíst. A jak řešíte semínka v melounu vy?

Reklama

6. Těhotná mandarinka.

Už jsme tu měli případ těhotné papriky a nyní i mandarinka. Celkem by nás zajímalo, jak se vůbec tohle může stát,…

7. To je ale banán!

Věříme, že už při nákupu si musel dotyčný všimnout, že je tento banán nějak výjimečný. Na živo jsme ještě nic takového nikdy neviděli.

8. To je ale sakra štěstí!

Pokud by se tohle stalo nám, tak absolutně neváháme a jdeme si koupit stírací los! Štěstěna mu musí stát vyloženě za zády.

9. Dvojitý okurek.

I v tomto případě to šlo vidět už v obchodě či přímo na zahrádce. Rarita je to vážně skvělá.

10. Kinder vajíčko!

Myslíme si, že pojmenování Kinder vajíčko je v tomto případě opravdu trefné. Škoda jen, že není z čokolády.

Už se vám někdy poštěstilo něco takového? Nám teda ještě ne, ale po této galerii rozhodně nepřestáváme doufat. Schválně se v obchodě budeme pozorněji dívat a třeba tam objevíme nějakou podobnou raritu.

Čerpali jsme z facebook.com

Reklama